„A VIDÉK TÉLEN”
2007.03.26. 09:23
„A VIDÉK TÉLEN”
három napos eszem-iszom Dél-Baranyában
1. nap
12.00 óra: Érkezés Bólyba, pincelátogatás, 10 fajta borból borkóstoló és ebéd a Roth
pincészetben.
Mézeskalács és gyertyaöntő műhely meglátogatása
Szársomlyón a szabadtéri szoborpark meglátogatása
16.00 óra: szállás elfoglalása a harkányi Thermal Hotelben.
A szállodában uszoda, pezsgőfürdő, kozmetika, manikür,pedikür,fodrászat,
szolárium, saját gyógymedence és gyógyászati egység ,
105 jól felszerelt két és háromágyas fürdőszobás szoba, 200 fős étterem,
100 fős konferenciaterem és egy 30 fős különterem található.
Elhelyezés kétágyas fürdőszobás szobákban
19.0 Vacsora és borkóstoló Villányban egy minősített pincészetnél.
2 . nap
8.00 óra: Disznóvágás Liptódon egy hagyományőrző sváb faluban.
A vendégeket pálinkával fogadjuk
Disznó levágása, pörzsölése, tisztítás, darabolás
Reggeli: sült hús, sült máj, pörkölt, házi savanyúság, tea, bor
A disznó feldolgozása, hurka, kolbász töltése
Közben az asszonyok fánkot sütnek, készülnek az ebédre
Pincelátogatás, borkóstolás.
15.00 óra: Ebéd: orja leves, töltött káposzta, sült kolbász és hurka, házi savanyúság, fánk
Közben: harmonikazene
Egész nap korlátlan tea és bor fogyasztás!
18.00 óra: Visszaérkezés a szállodába, vacsora.
3 . nap
9.00 óra: Reggeli után indulás Pécsre, a 2010-es Európa Kulturális Fővárosába
Városnézés, múzeumlátogatás
Ebéd a Pezsgőház Étteremben, Cirfandli borkóstolás
Látogatás a legrégibb magyar pezsgőgyárban, pezsgő kóstolás
15.00 – 16.00 óra: elutazás
Irányár: 65.000.-Ft/fő
Minimális létszám: 20 fő
|